Om oss

OM OSS

Villa Godahopp/ Om oss

Sagt om Villa Godahopp:

'

"Det har aldrig tidigare sett så fint ut som det gör nu, både i Klostersågen och i Lund. Jag har hamnat hos rätt trädgårdsmästare till slut!"

/Staffan i Klostersågen som har ett trädgårdsabonnemang i båda sina trädgårdar


"Tack för ditt fantastiska jobb! Det är sååå fint i rabatterna och idegranen är supersnygg och glad." 

/Annica i Lund som får hjälp i trädgården under hela säsongen


"Allt blev över förväntan både på fram- och baksidans trädgård. Grannarna säger att ni på en månad har skapat områdets vackraste trädgård. Då blir man glad. Ville visa dig hur framsidan ser ut idag sista september. Elefantgräset är nu närmare 3 meter. Bra insynsskydd! Och höstsilveraxen blommar och doftar så gott! Visst blev allt bra! Stort tack Villa Godahopp är BÄÄST! Eller hur!"

/Ulla i Lund som bl a fått hjälp att flytta sina växter till en ny trädgård


"Tack så jättemycket för allt detta arbete. Jag är så otroligt glad att få det gjort."

/Delice i Sebbarp som fått hjälp med trädgård och renoveringar


"Tack för ett fantastiskt jobb - vi är jättenöjda. Staketet är jättefint, grindarna snygga och ändamålsenliga och sammantaget är det hela ett lyft för fastigheten. Uppskattar kommunikationen under tiden och att du jobbade för att, och lyckades, hålla kostnaden nere. Kommer att rekommendera dig alla dagar i veckan, skryter redan om hur bra detta blivit."

/Christina i Sjöbo som fick hjälp att bygga ett staket


"Vi köpte ett flak ägg av er på scouternas julmarknad. Vilka fantastiska ägg!" 

/Malin i Lomma

 

"Stort tack för hjälpen!! Jag är verkligen supernöjd med ert arbete." 

/Marie i Lomma som fick hjälp att ta ned en stor häck

 

"Vad kul! Jag gav mig genast ut och skissade upp på plattorna igår. Toppen med listorna på blommor – älskar julros! Detta ska bli spännande. "

/Lena i Bjärred, fick hjälp med en idéskiss till en rabatt.

 

"Pratade nyss med vår granne Marianne och hon sa att det blivit sååå fint på framsidan!"

/Maria i Harlösa, fick hjälp att göra visningsfint inför husförsäljning.

 

"Det blev jättebra! Det har kommit en del regn nu i helgen, och jag laddar på med extra vattning. Och gräset spirar. :)"

/Stefan i Löddeköpinge, fick hjälp att anlägga gräsmatta och nya planteringar.

VI SOM DRIVER VILLA GODAHOPP

Här kan ni läsa lite mer om vilka vi är.

Karin Hässler

Jag heter Karin och jag har ett brinnande intresse för trädgårdar, växtskötsel och estetik.

 

Ända sedan barnsben har jag samlat på mig kunskaper om ett stort antal blommor, träd och buskar som är vanliga i trädgårdar. Kunskaper som fortsätter att utvecklas löpande när jag träffar kollegor såväl som kunder och får upptäcka nya spännande utemiljöer. Det finns alltid mer att lära!

 

Vi bor numera på en avstyckad gård i Hörby kommun och här har vi påbörjat en resa för att anlägga en ny trädgård då tomten länge varit bortglömd. Inom ett par år hoppas vi ha flera spännande miljöer att njuta av, såsom växthus, grönsaksträdgård, vackra perennrabatter och mycket mer.

 

I anslutning till trädgården har vi ett antal bisamhällen. Bina är fascinerande och flitiga små djur och de ger oss möjligheten att även erbjuda honung till försäljning. Vi har också höns och ankor som gärna äter upp ohyra och sniglar och ger oss frikostigt med gödsel.

 

I mitt tidigare arbetsliv har jag lång erfarenhet av kundservice i olika former och att du som kund blir nöjd är det allra viktigaste för mig.

 

Jag innehar motorsågskörkort nivå AB.

Martin Jönsson

För tillfället jobbar Martin inte i företaget, men hoppar in vid enstaka tillfällen.


Mitt namn är Martin och att få använda min kreativitet till att skapa och bygga är min stora passion.

 

Hemma i pappas garage inleddes mitt stora intresse för att bygga och snickra. Sedan dess har jag utvecklat mina tekniker en del men jag tycker fortfarande det är lika kul att skapa något av en hög med virke eller sten.

 

Effektivitet och noggrannhet tillsammans med en livslång erfarenhet av renoveringar, byggnads- och snickeriprojekt gör att jag kan hjälpa er med de flesta arbeten i och runt ert hem. Dessutom har jag en stor erfarenhet av projektplanering vilket gör att jag kan erbjuda en helhetslösning och ta hand om hela ditt projekt från planering och inköp, till utförande och färdigställande.

 

Att hjälpa andra att uppfylla sina trädgårds- och renoveringsdrömmar ger mig en stor tillfredsställelse. Mitt mål är att skapa vackra och tilltalande oaser i ditt hem och din trädgård som dessutom är funktionella och praktiska.